Raggar bruden

Kl 10:00

Kategori: 30 Days

Ja då blir det plugget kl 10:00 imorgon ska möta cass på tuben.
Hon vet inte vart hon ska, hur fan skulle hon kunna klara sig utan sin mamma, hon berättade inte ens att hon hade kille hmm:(
Cass måste åka så satans tidigt eftersom hon bor i söder fucking tälje :) så hon måste ta en tidigare buss eftersom nästa alla börjar ju jobba på måndag eftersom att semestern är slut, så det blir ju mycket trafik. Kommer träffa henne vid 9 på tuben och är framme kl kvart över och vi börjar 10 !

Jag har vart ute och övningskört på stora vägen hahah ;) åkte till Tullinge först sen åkte vi vidare till Lida det är fan långt, minns inte att det var det åkte dit på country festivalen med buss minns liksom inte att det var så jävulskt långt haha :)
Men nu måste jag sova men först 30 days :)

dag 9 - min favorit årstid och varför.

Höst, vet absolut inte varför men man kan ha på sig passande kläder asså tjocktröja bara och jeans inte jacka eller bara linne, man vet aldrig vilket väder det blir på sommarn asså det ju helt plötsligt bli sjukt kallt. Men på hösten är det oftast kyligt ;) tycker också att det är sjukt fint på hösten alla träden blir sjukt finna olika färger like that.




Kommentarer


Kommentera inlägget här: