Raggar bruden

Godnatt bitches, nu ska den riktiga bitche...

Kategori: My life

img_0135 (MMS)

Godnatt bitches, nu ska den riktiga bitchen sova gott eller i alla fall försöka cya

Blogg på mobil

Kategori: My life

Hello bitches.
Som ni har sett bloggar jag nu mera på telefonen eftersom att jag orkar inte ta upp min feta dator för att göra ett kort inlägg hoppas ni inte tyckar att det är jobbigt :)
Men nu sitter jag vid datorn eftersom att jag har diskat tagit ut sopporna kollat posten och plockat in disk, visst är jag duktig. Jag gör sånt när mamma och pappa jobbar och när jag slutar tidigt i skolan eller är ledig slipper dom komma hem till en bombnedslag. Hade inte tyckt själv att det hade varit så roligt att komma hem till ...

Ja jag har inte gjort så mycket mer kom hem från solningen runt 2 kanske:)
finns inte så mycket att göra här eftersom att jag inte känner någon, visst kan jag åka till folk och träffa människor men det blir jobbigt att jag alltid åker omkring men men man vänjer sig väll :)

Vill ha mitt hår tillbaka, men det börjar närma sig i slutet av månaden kanske jag har så här :)
 Cya bitches.

Nu åker jag och solar cya bitches

Kategori: My life

img_2548 (MMS)

Nu åker jag och solar cya bitches

Godmorgon bitches, har käkat frukost och n...

Kategori: My life

img_4816 (MMS)

Godmorgon bitches, har käkat frukost och nu sitter man och kollar på tv, jag är sjukt trött och sov piss som vanligt. Inatt tror jag att jag sover i soffan haha. Idag ska jag sola igen men först ska jag duscha av mig lite snabbt. Mitt hår är sjukt äckligt ni ska få se, nu ska jag duscha skriver senare Cya bitches

Jävla skit grej asså haha jag sitter och h...

Kategori: My life

img_4779 (MMS)

Jävla skit grej asså haha jag sitter och härmas cleverbot, lite roligt när man har tråkigt. Nu ska jag sova Cya bitches, i know you love me <3

Trött som fan har höstlov liksom och jag ä...

Kategori: My life

img_3284 (MMS)

Trött som fan har höstlov liksom och jag är trött vid kvart över åtta, vill ta en promenad men vet intr vart jag ska kommer tappa bort mig haha roligt om kag går vilse i fruängen. Kollat klart på filmen ska ta ett glas cola sen ska jag kolla vad som finns på tv sedan ska jag duscha.

söndagsmys

Kategori: My life

Hello bitches.
Nu ska jag kolla på film och käka med min mamma och pappa vi kollar alltid på film och gottar oss lite på söndagar :)
Passar bra eftersom att nu när jag tränar ska jag ju bara äta gott saker på söndagar men det är ju lite svårt att hålla när man har kille men jag ska tänka på det och vara jättenoga men nu ska vi kolla på
Over the Hedge :)

..

Kategori: My life

Hello bitches :)
Kom nyss hem från att ha solat solarium vart brun och det var värt 40kr förra gpngen jag solade för 40kr var det i huddinge och vart bara RÖD vill jag vara röd nej vill vara BRUN så huddinge kan ta sig i stjärten och högdalen i mitt hjärta :)

Sov sjukt illa inatt igen, börjar tröttna på det här förra veckan sov jag sjukt skönt som en stock nu vet jag inte vart jag ska ta vägen :(
Men det kommer och går som sagt blir nog bättre om några dagar, får jag hoppas i alla fall.
För 2 veckor sedan hostade jag som en galning och mamma ville att jag skulle till sjukan dom 4 första dagarna men jag vägrade. Hatar sjukhus och läkarna kan ingenting längre om man går dit på en koll för man vill veta om det är något fel så säger dom bara '' nej tyvärr vi vet inte vad det är '' kyss mig på stjärten att jag ska åka dit vänta 2 timmar på kö och sedan betala ungefär 300 kr för att höra det. Då tar jag det hellre lungt i 2 veckor och ser om det blir bättre om det inte blir det får jag väll åka till akuten. Men nu mår jag sjukt bra hostar inte längre och har som vanligt alltid rätt


Mörkt i lägenheten väntar på mor och far

Utgång

Kategori: My life

Nu ska jag träffa Elin igen vet inte vad vi ska göra men vi tar det som det kommer
CYA bitches

Hemma

Kategori: My life

Nu är jag hemma från skärholmen och huddinge köpte inte så mycket fanns inget fint som jag gillade men det vart 1 tröja 2 cardigans 2 par örhängen så det var inte värsta mycket:)
Ikväll blir det en lugn dag tror jag, jag kommer inte gå ut ikväll i alla fall det har jag ingen ork med.
Juste i torsdags fick jag mina skolfoton var väll helt okej dom duger, Jag blir aldrig bra på skolfoto men men vad ska man göra åt det liksom

Nu ska jag läsa en bok vid TV:N
Kan visa kläderna senare ikväll om jag orkar :)


Skärholmen

Kategori: My life

Snart ska man åka till skärholmen med mamma men har verkligen ingen lust :( asså jag har inget emot att åka med mamma men jag är så sjukt trött har inte sovit så bra inatt.
Men vi ska shoppa lite och ta det lungt sen ska jag åka och träffa Elin i huddinge och käka lunch :)

Åkte till visättra igår för att städa klart det sista i lägenheten så passade på att träffa Elin snackade lite käkade, fick låna en bok som heter Star med Pamela Anderson av hennes mamma. Sen ska jag låna en bok som heter Ego girl med Carolina Gynning av hennes syrra CC, Gillar att läsa om storbystade blondiner dom har oftast en intressant bakgrund att läsa om. Så det ska bli roligt att läsa varje kväll :)

Har hållt mitt löfte har inte rökt på 1 vecka STOLT som fan

Jag lever ni ser lite av vårat kök i den nya lägenheten :)

dag 3

Kategori: My life

Har haft det lite stressigt hemma så jag har inte kunnat hinna blogga, jag är halft sjuk och hostar som en idiot sjukt jobbigt ni förstår inte.
Denna vecka i skolan ska vi ta igen allt man ligger efter i, eller sånt man inte har hunnit göra om man har varit sjuk eller ledig vilket e sjukt soft och skönt, har bara 2 prov att göra om sen har jag höstlov, skönt som fan !

Har inte rökt på 3 dagar bra va :) därför ska jag sluta med godis och annat shit samtidigt eller aa varje söndag ska man ha tjockis dag :) smart eller hur då får jag äta och dricka vad jag vill
Men nu när jag e sjuk så äter jag lite chips, vilket jag ÄLSKAR mer än godis chips är bättre och godare än godis:)
ska kolla på pirates of the caribbean 4:an som jag har längtat har aldrig haft tid att kolla men nu har jag det. Skrive ikväll :)

Återträff med BF

Kategori: My life

Imorgon är det återträff för gamla BF gud va roligt :)
Höra hur alla har det i sina nya skolor och var folk har sökt till GUD VA ROLIGT.
MEEEEEEN JAG HAR INGA KLÄDER ATT SÄTTA PÅ MIG FÖRFAN




Har haft så jävla roligt

30 Days - Dag 14

Kategori: My life

dag 14 - mitt drömbröllop.
Jag har inte tänkt på det så jättemycket men för ungefär ett år sedan ville jag ha en svart klänning och ha det i kyrkan men nu har jag helt och hållet vänt på det, jag vill ha en stor vid klänning och gifta mig på landet.
Jag tycker kyrkan är ett ställe där man ska vara om man ska gå på begravning, landet är så mycket skönare ge posetiv energi.
Jag älskar Landet stor stan är inget för mig glamour och glitter är inget för mig alls

fruängen

Kategori: My life

Hello bitches är hemma och är sjuk fy fan :(
Har varit förkyld hela näsan har varit täppt så jag har inte kunnat andas med näsan så min mun har varit sjukt torr att läppen har spruckit så imorse när jag vaknade var jag helt blodig, roligt väldigt roligt NOT

Mitt rum är sjukt dammigt så jag har nyst ungefär 9 gånger idag hahah ingen bra dag för mig idag inte !
Imrogon ska jag på klassåterträff med min gamla klass saknar dom SÅÅÅÅÅ mycket !
Dom som sa att dom inte skulle sakna sin klass är ju helt ute och cyklar och är hjärtlösa fy på er...
Idag har jag inte rökt något alls och är SJUKT jävla röksugen men jag håller ju på att sluta vilket inte e lätt alls :(
Tror jag ska fråga om jag får låna hennes fake cigg medans jag slutar röka, sååå mycket lättare



Man laddar den och byter filter sen kan man röka på buss, flygplan, tåg och bil nämn något ställe du kan röka den där för det äör bara ånga i den. Hur bra som helst sjukt smart också. Jag ska bli en frisk människa:)

Möta Cassi

Kategori: My life

Hello bitches
just nu sitter jag och väntar på att jag ska träffa cassi, vet inte vad vi ska göra eller varför men jag behöver en liten break från packningen om 2 dagar säger jag adjö till mitt föredetta rum :(
Idag har jag haft lite panik om detta och om jag kommer trivas man vet aldrig mend et är bara leva med det egentligen för att jag kan inte flytta bara för att jag inte trivs i ett rum, men det sägs vara väldigt litet jag vill inte se.

Samma sak som när mamma frågade om jag ville se vårt hotell i grekland vilket jag gjorde vart sjukt besviken när jag kom dit så när mamma frågade om jag ville se vårt hotell i turiet vart jag också besviken så jag vill inte ens se mitt rum haha

Ville bara skriva till er så ni vet att jag lever som vanligt :)





 Nu går jag PEACE!

Möte

Kategori: My life

Ja som rubriken säger har jag varit på möte, skulle vara där kl 10 men kom kvart över 10.
Efter det var jag och handlade så jag var hemma runt 12 kanske, gick och la mig och vaknade kl 4 tror jag haha men jag är så jävla sliten plugg plugg plugg och sen om det inte e plugg då är det något annat problem jag har, Just nu håller jag på att sluta röka så jag är sjukt grinig och irriterad och att jag snart ska få mens :(
Tycker synd om min klasskompisar och älskling dom älskar ju att jävlas med mig men det kommer gå illa för dom usch stackarna ska försöka vara så snäll som möjligt.

Kollar på big brother 2006 som vanligt, men nu ska jag duscha sen ska jag göra lite ansikts mask bara ta hand om mig liksom passar skit bra på en söndag så ni vet lever jag och har haft en skön lugn helg :)
puss å kram

Irriterad

Kategori: My life

Jag har inte sovit något alls idag just för att det var ''fredags fest'' här och en kompis som heter fredde kom hit, han går in i mitt rum sätter på blixten på sin mobil och skriker är du vaken.
Helt seriöst han ska dö, det va runt halv 3 sen gick jag upp drack vatten ringde elin och la mig igen. Men tror ni att jag kunde sova NEJ!
Och jag har inte sovit något då blir jag irriterad plus att jag inte har rökt eftersom att jag inte röker hemma..
Nu ska jag kolla på big brother, Ni kommer nog få hör


En sjukt trött emma syns det eller ?

Big brother Emma ?

Kategori: My life

Asså ni förstår inte hur kallt det är i mitt rum elementena är avstängda så det finns ingen värme i huset alls kallt överallt.

Idag har jag tagit det hur lungt som helst, varit hemma kollat på tv suttit vid datorn bara tagit det lungt, jag har kollat för det mesta bara på big brothet 2006 sjuka idioter det är asså haha men helt sjukt klockrena människor :)
Jag vill också vara med i big brother men inte NU.

Skulle jag passa som Big brother Emma ?

Big brother 2006

Kategori: Bilder

Jag la tillbaka glassen och gjorde popcorn istället haha
Nu har jag gjort klart min Engelska skickad och klar. Så nu blir det big brother och popcorn yeeeeah




Jessica är ju då såklart bäst och hur söt som helst sjukt jävla snygg också !
Om jag fick vara vem jag ville för en dag skulle det vara jessica klockren ärlig och rak.

Blöt och kall

Kategori: My life

Usch vilket jobbigt väder nu välkommnar jag hösten
men det posetiva är att det snart är vinter och då fyller jag år haha
Hade uppdragsavslutning och prov usch jag vet inte hur det gick svarade nästan på allt förutom dom första och sista
Snacka om att jag kommer få fel fan asså.
Så jag tyckte jag skulle få en glass när jag kom eftersom att jag köpte nya glassen från glassbilen Turkisk peber
Nu ska jag skriva min engelska som ska vara inlämnad idag. Jag är såååå duktig

Balen

Kategori: My life

Kom och tänka på balen när fan jag ska använda min balklänning igen den är så jävla fin och vill använda den.
Min balklänning är liksom inte en klänning man kan använda ute nu man måste ju typ ha den till bröllop eller till något speciellt för den kan man inte använda på fester :(

Bilder ni inte har sett, Dagen innan balen






Hemma

Kategori: Bilder

Okej jag har varit hemma ett BRA tag men jag har vart med joel och städat mitt rum :)
duktig jag är eller hur.
Min pappa fyller år idag så det blir tårta en anledning till att äta onyttigt inte för att jag inte gör det för det gör jag :)
Imorgon har vi uppdragsavslutning så det betyder prov som jag är rätt osäker på inte helt hundra på om jag klarar det är liksom inte världens bästa på att plugga och det fastnar inte heller i huvudet på mig, sjukt jobbigt ( Jag har inte dyxelexi, ADD eller ADHD ) folk tror det när jag säger att saker och ting inte fastnar. Vissa kan ju säga att '' du vill inte lära dig '' vilket jag hatar när folk säger usch fy blää :)

Nu ska jag göra min engelska om jag hittar den annars är det kört hehe men skriver senare LOVAR !




Solarium

Kategori: Bilder

Godkväll alla söta läsare just nu sitter man och skriver examinationen till svenskan MÅSTE BLIR KLAR innan fredag annars får jag spö;)
kan göra det imorgon för då slutar vi klockan 11 shysst eller hur :)
Idag var det en skön dag hade engelska som var lugn jobbade super bra tyckte jag, det är sällan jag gör det för jag sitter ju BARA med killar och det funkar liksom inte :)

Svenskan vart också super bra,vart nästan klar med allt vilket jag aldrig brukar bli.
När jag kom hem gjorde jag lite matte eftersom jag missade det igår oops men jag gjorde klart allt idag sen ringde Elin min skatt och sa att hon hade slutat då åkte vi till högdalen och solade JAG VART BRUN SOM FAN !





å den andra bilden syns det inte men man ser VERKLIGEN skillnad när man ser mig

@ Elin

Kategori: My life

Nu sitter jag hos Elin och kollar på outsiders, asså undrar hur dom igentligen känner just nu är det människor som tror att dom är djur. Dom klär ut sig till vargar eller beter sig som katter ?
man blir ju rädd dom är 25 och uppåt. Det är en tjej som vill ha öron och svans hon äter på golvet och låter som en katt ?


Aja, idag var jag med Joel han kom till mig imorse runt 8 sen somnade jag om haha shysst men jag var sjukt jävla trött :) Sen har jag vart med Elim från typ 4 tills nu, vi ska kolla på desperate housewives.
Skriver när jag kommer hem puss

Promenad NOT

Kategori: My life

Aaa promenad vart det inte direkt vart att sitta på bänken vid affären snackade non stop i 2 timmar hahah jävlar vad vi snackar! :)
Har spelat wordFued med mamma hela kvällen typ och jag förlorar :( hon är ju grym på det hahah, Nej men nästa gång vinner jag fan. Fattar fortfarande inte varför inte vissa ord inte fungerar vissa ord som man inte ens vet vad det är fungerar liksom hmm.. aja nu ska jag dejta kudden godnatt



Bara början hahah hållt på från 18:51 till 22:34 ;)

Glad

Kategori: My life

Hej allihopa :)
Har vart hemma ett tag kom hem runt kanske kvart över 3 men jag är lite osäker men när jag kom hem så la jag mig direkt i soffan skulle igentligen till pappas jobb och gymma men hade verkligen ingen lust till det.
Jag har faktiskt varit duktig med det har gymmat 2 veckor i rad varje dag förutom lördag och söndag;)

Idag var vi på scania i kungens kurva var väll rätt roligt. Dom sa vissa saker som man redan visste men vi fick kolla runt i deras lokaler
Det slutade kanske halv 11 så vi gick till lindvreten och skulle käka lunch men då fick vi kolla runt i deras lokaler igen hahah har liksom redan kollat i deras lokaler typ 3 gånger innan ;)
Nu ska jag ut och ta en promenad med elin som vi gör nästan varje kväll hörs när jag kommer hem kanske


Sängen

Kategori: My life

Just nu sitter jag i sängen och tar det lungt ska snart sova, kollade min statestik och jag ser att ni har saknat mig, ni har inte slutat kolla in min blogg i alla fall riktigt bra. Vart skit glad när jag såg det :) men nu ska jag ta ett äpple och sedan blir det nana kudden :) goodnight bitches skriver imorgon

Glömt

Kategori: Blondie Tipsar

Shit kom på idag att jag hade en blogg :) Det har hänt så mycket nu under den tden jag inte har bloggat, men så ni vet lever jag och mår skit bra Har hänt en speciell grej i mitt liv som jag inte kan berätta just nu.
Skolan går väll bra helt okej faktiskt lite stress och ibland fattar jag ingenting !